Witte sneakers – De ideale schoen voor ieder seizoen?


Witte sneakers, de ideale sneaker vind voor ieder seizoen? In de winter weet een witte sneaker je outfit perfect op te frissen. In de zomer geeft een witte sneaker juist een extra zomerse twist aan je outfit. Iedereen maakt het wel eens mee… Je loopt door de stad, zit op een terras, etc. En dan is er dat moment waarbij je kijkt naar de mensen om je heen. Wat voor kleding draagt iemand? Hoe zit iemand zijn haar? Nog veel belangrijker: wat voor sneakers draagt diegene?

Zelf ben ik een groot liefhebber van terrasjes, bioscoop, festivals, shoppen etc.

Regelmatig zie ik dan mannen voorbij komen met witte sneakers. Wat zo fascinerend is, zijn de diverse manieren waarop deze mannen sneakers combineren met hun outfit. Graag wil ik een aantal van deze mogelijkheden met jullie delen.

Wat denken jullie van de heren die in sport- of joggingbroek de straat op gaan? In dit geval zorgt een witte sneaker voor een extra sportieve look. Het is niet mijn meest favoriete mannelijke look, maar wel een sportieve.Wanneer ik aan mijn favoriete look denk, komen er 2 looks bij me omhoog. De ene look is die van een man met skinny jeans en een paar schone, witte sneakers eronder. Een leuk t-shirt of polo erbij en ik moet altijd even kijken.

De andere look is gebaseerd op witte sneakers met een paar happy socks en een broek die is omgeslagen. Iedere keer als ik dat door een jongen gedragen zie worden ontstaat er een glimlach op mijn gezicht. Waarom? Ik vind het vrolijk, tikkeltje gek en gewaagd.

Witte sneakers modellen

Bekijk hier eens het aanbod van witte sneakers op dit moment. Genoeg keuze toch?

Heren, wat ik me vooral afvraag is hoe jullie je sneakers het liefst combineren? En dames hoe zien jullie je partner het liefst hun witte sneakers combineren met hun outfit?

2 berichten

Plaats bericht

+ Plaats een bericht