Emma Watson steelt de show met witte sneakers


Op dit moment draait Beauty and the Beast in de Nederlandse bioscopen. Disney heeft de transitie gemaakt om enkele van haar tekenfilms opnieuw uit te brengen. Alleen nu met echte karakters en een verfrissende verhaallijn. Emma Watson, bekend van de Harry Potterfilms, speelt in de nieuwe versie Belle. Emma Watson schittert niet alleen op het bal, ook tijdens haar promotierondje van de film weet ze de aandacht op haar te vestigen.  We zijn van haar gewend dat ze altijd wel schittert, maar nu helemaal. Ze koos er in Shanghai voor om in plaats van over-de-top iets meer casual te verschijnen op de persconferentie van de film. Gehuld in een geheel zwart look, weet ze toch simpel en chic te blijven. Dit allemaal gecombineerd met een paar witte stoere sneakers eronder. We mogen wel stellen dat deze Belle ook in de ‘echte wereld’ weet te rocken als prinses.

Emma Watson, witte sneakers, beauty and the beast

Emma Watson brengt het dragen van witte sneakers in een geheel nieuw daglicht. Tijdens de promotietour weet ze het in Shanghai eenvoudig en comfortabel te houden. Met haar ensemble en een prachtige Franse vlecht past ze helemaal in het plaatje van een Disney-prinses. Tijdens de tour werd ze geflankeerd door haar collega’s Dan Stevens (Beest), Josh Gad (LeFou), Luke Evans en filmregisseur Bill Condon.

Emma Watson team, witte sneakers

Bijna heel het Emma Watsonteam is over op de witte sneakers. We kunnen wel zeggen dat het hun allemaal goed staat.

Emma Watson, witte sneakers, Parijs

Tijdens de tour deed ze enkele wereldsteden aan als Parijs, Londen en Shanghai. Maar ook als ze even niet met haar team is, weet ze tijdens de tour in Parijs wederom te shinen. Met haar frisse eco-vriendelijke stijl geniet ze in de hoofdstad van Frankrijk.

Wil je ook net als Emma Watson de show stelen met een paar prachtige witte sneakers? Dan ben je bij ons op het juiste adres. In de shop is een uitgebreid aanbod aan witte sneakers te vinden. Voor ieder wat wils.

 

 

+ There are no comments

Plaats bericht